Η Ιστορία Μας


Η Ιστορία μας

Η ιστορία ξεκινάει το 2004! Η ιδέα απλή. Το εκφράζει και το όνομα. Να δημιουργήσουμε ένα χώρο που να φτιάχνει το φαγητό “δια χειρός”. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα και η επιτυχία ήρθε.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες, φίλοι πλέον έχουν δοκιμάσει το “δια χειρός” φαγητό μας. Βάζουμε πολύ μεράκι, αγάπη και δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια ιδιαίτερη σημασία στις προδιαγραφές που πιστεύουμε ότι πρέπει να έχει κάθε πιάτο. Αυτό είναι μέρος της ιστορίας επιτυχίας. Αυτό εισπράτουμε κάθε μέρα. Την αγάπη και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που μας επισκέπτονται. Μαζί με το καλό φαγητό όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε “αξέχαστα βράδια της παρέας” γιατί εκτός από τα ποιοτικά πιάτα, πάνω στα τραπέζια σας υπήρχε και υπάρχει πάντα καλό κρασί. Επιλογές από τη Νεμέα, βιολογικά κρασιά με πολλές ποικιλίες. Γεύσεις ποιότητας που συνδυάζονται και “μένουν” εκτός από τον ουρανίσκο, στο μυαλό. Αυτό που μετράει τελικά είναι να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στη ζωή  Η ιστορία ωστόσο συνεχίζεται. Η παράδοση συνεχίζεται. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας προσφέρει ότι προσφέρει από το 2004. Εμπειρίες γεύσεις και στιγμές για την παρέα!

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πλέον αποκτήσει την εμπειρία στο να αναλάβουμε για εσάς και μεγαλύτερες εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσια, συνέδρια εταιρειών, meetings, παιδικά πάρτυ, και ότι είδους εκδήλωση θα θέλατε να οργανώσετε.

Σχόλια επισκεπτών:

Πανέμορφη αυλή. Το φαγητό είναι οικονομικό, οι τιμές αρκετά λογικές και η αυλή υπέροχη.

Eleni Psi 2016 Ελλάδα

Πολύ ωραία φαγητά πολύ ζεστός χωρος και πολύ καλή εξυπηρέτηση….. αξίζει να πας!!!

Τάσος Σαβ. 2018 Ελλάδα

Εξαιρετικό περιβάλλον με πολύ καλή μουσική και καταπληκτικό φαγητό!!

Rianna Diamantakoy 2018 Ελλάδα

Υπέροχος κήπος, εντυπωσιακό κτίριο, γευστικά κρέατα.

Dimitris K 2017 Ελλάδα

Πήγα πρώτη φορά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Θα ξαναπάω σίγουρα να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πιάτα.

Ioanna C 2018 Ελλάδα